Skip to content

UX Designer

RemoteUtrecht, Utrecht, Netherlands€3,700 - €4,700 per month

Job description

UX Designer

Ben jij een ervaren UX designer en wil je graag impact maken op de healthcare (wereldwijd)? Als UX designer draag je bij aan het ontwerp en gebruiksvriendelijkheid van ons platform en aan verbetering van de zorgsector. Daarnaast zorg je goed voor jezelf met de ideale balans tussen werk en privé, omdat we een remote first organisatie zijn.

Bij Luscii ga je aan de slag met ons platform dat bij de klanten wordt ingezet om patiënten op afstand te monitoren. Ben jij gespecialiseerd in het uitwerken van ontwerpoplossingen en kan jij deze gemakkelijk vertalen naar een gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk eindproduct? Lees dan vooral verder! 


Wat ga je dan doen?

Luscii is hét digitale zorgplatform waar innovatieve zorgverleners hun patiënten op afstand mee begeleiden. Als UX designer bij Luscii help je mee om onze world class healthcare applicatie zo mooi en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Jouw focus ligt op het design van onze world class healthcare applicaties, wij hebben zowel web als mobile interfaces (iOS / Android). Afgelopen jaren is Luscii flink gegroeid waardoor we continu aan het finetunen zijn en jouw hulp goed kunnen gebruiken. Qua design moeten er in de toekomst bijvoorbeeld meer consistentie in komen. Jouw taak is het verzamelen en analyseren van data om de gebruikerservaring op de lange termijn te verbeteren. 

Je initieert en begeleidt gebruikersonderzoeken, je maakt concept testen en doet usability scans. Je begrijpt hoe belangrijk het is om klantgedrag en data te bestuderen. Want op basis van data worden keuzes gemaakt. Het maakt het extra leuk dat onze doelgroepen heel breed zijn; van zorgverleners tot patiënten thuis. Research is voor Luscii belangrijk, want alleen met research kunnen we echt toegevoegde waarde leveren aan de zorg. 


Waarom Luscii?

Je hebt een sociale impact door bij te dragen aan de verbetering van de zorg (wereldwijd). Je komt te werken in een hecht en internationaal team. Ons team bestaat uit zo’n 60 mensen met 18 nationaliteiten. Een mix van met name developers en mensen met een medische achtergrond. Wij hebben een 4 daagse werkweek, daarnaast flexibiliteit om je werkweek zo in te delen als dat voor jou het meest efficiënt is. Wil je een aantal weken / maanden per jaar vanuit het buitenland werken? Geen probleem! We werken in een organisatievorm zonder hiërarchie, genaamd Holacracy, hierdoor heb je binnen Luscii direct invloed en impact op wat we met z’n allen proberen te bereiken.

Benefits in het kort:

 • Een salaris gebaseerd op basis van kennis en ervaring tussen de € 3700 en € 4700 bruto per maand.

 • Een 4-daagse werkweek;

 • Remote company (we hebben shared offices waar je kan werken als je dat wil);

 • Organisatievorm zonder hiërarchie genaamd Holacracy;

 • Onbeperkte vakantiedagen;

 • Gezamenlijke maandelijkse activiteiten waar we met z’n allen aanwezig zijn.

Job requirements

We willen het beste zijn in wat we doen en vinden daarom ontwikkeling belangrijk. Dit geldt voor onze producten, maar ook voor onze mensen. Iedere dag een beetje beter. Wij hoeven jou niet te motiveren om je kennis up-to-date te houden, dat ben je waarschijnlijk al. Ook ben je eager genoeg om jezelf te blijven ontwikkelen. We support this! Bij Luscii draait het om teamplay. We zoeken geen einzelgänger, maar mensen die echt onderdeel willen worden van een (internationaal) team wat elkaar helpt waar mogelijk.


De ideale kandidaat…

… bestaat waarschijnlijk niet, maar mocht je de meeste van onderstaande checkboxes afvinken, solliciteer dan toch!

 • Een afgeronde opleiding op hbo niveau;

 • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare rol;

 • Data is key, je hebt ervaring met het maken van keuzes op basis van data;

 • Aantoonbare ervaring met het uitvoeren van marktonderzoek, het in kaart brengen van klantbehoeften en het ontwerpen van op maat gemaakte oplossingen die daarop aansluiten;

 • Uitgebreide ervaring met Figma;

 • Focus op web, maar als je mobile ervaring hebt is dat ook een plus;

 • Vermogen om complexe problemen op eenvoudige en effectieve wijze op te lossen;

 • English is our main language, but you need to speak Dutch too;

 • Ervaring in de medische wereld is een pré.

For now we prefer candidates who are living and working in The Netherlands.


Solliciteer!

Wil je toch nog wat meer informatie? Zoek dan even contact met onze recruiter Jamy Pot via jamy@luscii.com of 0648709625.

Voor de invulling van deze rol maken wij geen gebruik van externe bureaus, mocht je echt de ideale kandidaat hebben… dan mag je hem of haar natuurlijk altijd aansporen zelf te reageren op deze vacature.


or

Working at Luscii

 • Responsibility

 • Freedom

 • Autonomy