Skip to content

Frontend Developer React

RemoteAmsterdam, Noord-Holland, Netherlands€4,000 - €6,200 per month

Job description

Frontend Developer React

Bouw jij als frontend developer mee aan de functionaliteiten van een e-health platform wat wereldwijd gebruikt wordt? Bij Luscii draag je bij aan de verbetering van healthcare. Én zorg je goed voor jezelf met de ideale balans tussen werk en privé, omdat we een remote first organisatie zijn kan dat bij ons heel goed.


Wat ga je dan doen?

Luscii is hét digitale zorgplatform waar innovatieve zorgverleners hun patiënten op afstand mee begeleiden. Als frontend developer bij Luscii bouw je onze world class healthcare applicatie. Als frontend developer heb je grote invloed op de technische keuzes die gemaakt worden en zorg je voor hoge kwaliteit code, documentatie and architectuur. Onze tech stack bestaat uit onder andere React, Redux, Javascript, Typescript en Tailwind.

Omdat wij volgens de holacracy principes werken heb je daarnaast de keuze en controle over welke rollen je nog meer interessant vindt om bij te dragen aan het succes van Luscii. Holacracy staat gelijk aan het stimuleren van initiatieven en het nemen van verantwoordelijkheden en is verweven in onze cultuur.


Waarom Luscii?

Zoals aangegeven heb je een sociale impact door bij te dragen aan de verbetering van de zorg (wereldwijd). Wij hebben een 4 daagse werkweek, daarnaast flexibiliteit om je werkweek zo in te delen als dat voor jou het meest efficiënt is. Wil je een aantal weken / maanden per jaar vanuit het buitenland werken? Geen probleem! Omdat we weinig hiërarchie hebben binnen Luscii heb je direct invloed en impact op wat we met z’n allen proberen te bereiken.


Benefits in het kort:

 • Een salaris gebaseerd op basis van kennis en ervaring tussen de 4300-6000 bruto per maand op basis van onze 4 daagse werkweek

 • Remote company (we hebben shared offices waar je kan werken als je dat wil)

 • Holacracy (platte organisatie, weinig hiërarchie)

 • Onbeperkte vakantiedagen

 • Gezamenlijke maandelijkse activiteiten waar we met z’n allen aanwezig zijn

Job requirements

We willen het beste zijn in wat we doen en vinden het daarom ontwikkeling belangrijk. Dit geldt voor onze producten, maar ook onze mensen. Iedere dag een beetje beter. Wij hoeven jou niet te motiveren om je kennis up-to-date te houden, dat ben je waarschijnlijk al en je bent eager genoeg om jezelf om in technisch opzicht te blijven ontwikkelen. We support this!


En voordat we de wensenlijst van onze ideale kandidaat beschrijven willen we graag nog vermelden dat het bij Luscii draait om teamplay. We zoeken geen einzelgänger, maar mensen die echt onderdeel willen worden van een (internationaal) team van 50 mensen wat elkaar helpt waar mogelijk.


De ideale kandidaat…

… bestaat waarschijnlijk niet, maar mocht je de meeste van onderstaande checkboxes afvinken, solliciteer dan toch!

 • Minimaal 5 jaar ervaring als frontend developer

 • Een diploma op minimaal hbo niveau

 • Bekend met React, CSS, en Typescript

 • Ervaring RTK Query, Tailwind, en/of Webpack zijn een pre

 • Scrum, Kanban en Git version control hoeven we je niet uit te leggen

 • Engels is onze voertaal, dat beheers je naast de Nederlandse taal

For now we prefer candidates who are living and working in The Netherlands already.


Solliciteer!

Wil je toch nog wat meer informatie? Zoek dan even contact met onze recruiter Jorn Jansen via jorn@luscii.com of 0624227486. Voor de invulling van deze rol maken wij geen gebruik van externe bureaus, mocht je echt de ideale kandidaat hebben… dan mag je hem of haar natuurlijk altijd aansporen zelf te reageren op deze vacature.


or

Working at Luscii

 • Responsibility

 • Freedom

 • Autonomy